600+ leveranciers

600+ leveranciers

De lijst bevat 600+ betrouwbare dropshipping leveranciers, waarvan 180 in Nederland!
Geen voorraad nodig

Geen voorraad nodig

Alle leveranciers beheren, verpakken en leveren direct aan je klanten
Direct beginnen

Direct beginnen

Alle data is voorzien van contactgegevens zodat je vandaag nog kunt beginnen!

Het hebben van een voorraad van jouw producten is een van de grootste drempels voor webwinkeliers. Je wilt jouw klanten graag laten kiezen, en je wilt snel kunnen leveren. Hoe mooi zou het zijn als jij een webwinkel zou kunnen hebben, zonder dat je je hier druk over hoeft te maken. Dropshipping is dan de oplossing voor jou.

Dropshipping werkt!

Bij dropshipping verkoop jij de producten van de dropshipping leverancier via jouw website. De leverancier zorgt voor de inkoop, het verzenden, en de retourservice rondom het product. Jij betaalt hiervoor aan de dropshipping leverancier de inkoopprijs van het product, de verzendkosten, en vaak een dropshipping fee. Is het verschil tussen de verkoopprijs en de kosten die de dropshipping leverancier rekent hoog genoeg, dan kun je gemakkelijk veel geld verdienen!

Dropshipping tips

Bij het kiezen van de dropshipping leverancier zijn een aantal punten belangrijk. Het is goed om je te realiseren dat niet de leverancier, maar jij het aanspreekpunt bent voor de klant. Heeft de klant vragen, of gaat er iets mis met de levering of garantie, dan zal de klant als eerste bij jou aankloppen. Check dus jouw potentiële leveranciers op de volgende punten:

Betrouwbaarheid: Kun je van de dropshipping leverancier op aan? Heeft hij voldoende producten op voorraad? Komt hij leveringsafspraken na? En gaat hij goed om met retouren?

Producten: welke productgroepen zijn in het assortiment aanwezig?

Toekomst: Is de leverancier toekomstbestendig? Je investeert veel in het krijgen van bezoekers naar jouw winkel. Als jouw leverancier er snel mee stopt verlies je hier veel geld mee.

Presentatie: Heeft jouw leverancier productomschrijvingen en foto’s beschikbaar? Dit is de enige manier om jouw producten goed onder de aandacht te brengen. Levert jouw dropshipping leverancier aan meer webwinkels, herschrijf dan de productomschrijvingen, zodat jij unieke teksten hebt.

Dropshipping leverancier? Gebruik onze lijst!

Gelukkig hoef jij al dit uitzoekwerk niet zelf te doen. Wij hebben dit al voor je gedaan. Download bij ons een overzicht van meer dan 800 betrouwbare dropshipping leveranciers uit véél verschillende productcategorieën.
Start direct met geld verdienen via jouw webwinkel!

Download eventueel het Dropshipping voorbeeldbestand of neem bij vragen contact met ons op.

Na de betaling download je de lijst direct!

Maak gebruik van onze tijdelijke aanbieding, download de lijst en neem direct contact op met een van de leveranciers om nog vandaag  je webshop te starten! Nadat de betaling is voltooid via de button of via onderstaand betalingsformulier, is het Excel bestand direct te downloaden.

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *