600+ leveranciers

600+ leveranciers

De lijst bevat 600+ betrouwbare dropshipping leveranciers, waarvan 180 in Nederland!
Geen voorraad nodig

Geen voorraad nodig

Alle leveranciers beheren, verpakken en leveren direct aan je klanten
Direct beginnen

Direct beginnen

Alle data is voorzien van contactgegevens zodat je vandaag nog kunt beginnen!

Een voorraad met dropshipping ? Wij helpen u er graag mee! De overzichten voor groothandels zijn via onze site te downloaden.

Voor iedereen met de ambitie om een bedrijf op te zetten, biedt dropshipping veel mogelijkheden. Bij dropshipping heb je als handelaar geen omkijken naar de voorraad, omdat de groothandel de zorg om de bestelling en verzending uit handen neemt. Als kleinhandelaar hoef je geen voorraad te hebben, maar geef je de bestelling door aan de groothandel. Het verschil tussen de verkoopprijs en de inkoopprijs gaat naar de kleinhandelaar.

Dropshipping: Geen voorraad investering nodig

In een reguliere handelssituatie maakt de kleinhandelaar een voorraad aan. Vervolgens worden de producten via een webwinkel aangeboden voor een hogere prijs, om de winst te kunnen maken die nodig is voor het voeren van een bedrijf. Wanneer er dan producten uit de voorraad niet verkocht worden, is dat nadelig voor de handelaar. Alle voorraad die blijft liggen heeft geld gekost, maar brengt niks meer op. Bij dropshipping legt de kleinhandelaar geen eigen voorraad aan, maar blijft de voorraad in het beheer van de groothandel. Zo zit je als kleinhandelaar niet met grote voorraden die niks meer opleveren.

Het wegvallen van een voorraad heeft als bijkomend voordeel dat de voorraad niet opgeslagen hoeft te worden. Bij kleine producten of hoeveelheden kan dat meevallen, maar bij grote producten of hoeveelheden kunnen de kosten al snel flink oplopen. Daarnaast hoef je bij dropshipping geen rekening te houden met het beveiligen van de voorraad of de opslag.

Dropshipping: voorraad, verpakking en verzending door de groothandel

Als kleinhandelaar heb je bij dropshipping geen kosten voor verpakkingsmateriaal. De groothandel die de producten naar de klant verzend, zorgt hier verder voor. Het mag hier wel gezegd worden, dat het goed en vlot leveren van producten een tijdrovend karwei is. De levering moet goed verpakt zijn en binnen een aanzienlijke of afgesproken tijd geleverd worden aan de klant. Zeker bij een groter aantal orders, is dit een proces wat voor kleine handelaars voor problemen kan zorgen.

Dropshipping producten zelf uitkiezen

Wanneer je aan de slag gaat met dropshipping, is de eerste stap het uitkiezen van de producten. Deze producten worden vervolgens op het internet aangeboden aan potentiƫle klanten. Dit aanbieden kan gebeuren op basis van advertenties of een webwinkel. Je bepaalt als kleinhandelaar de hoeveelheid van de producten.

Dropshipping biedt veel voordelen voor verkoop op het internet en het spreekt voor zich dat deze manier van handelen steeds populairder wordt.

Ben je ook overtuigd van de voordelen van dropshipping? Download onze lijst met dropshipping leveranciers dan!

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *